Traffic neemt weer toe

Nadat er weer een paar weken regelmatig controllers op Rotterdam aanwezig zijn, zien we langzaam maar zeker de het verkeer weer toenemen. Ondanks dat er nog wel eens wat stille momenten op een dag voorkomen, neemt de belangstelling, vooral van voorgaande piloten, weer toe. Toch zien we ook regelmatig nieuwe piloten de revue passeren die daarna weer veelal van Rotterdam vertrekken of heen vliegen.

Om het veld nog wat meer aantrekkingskracht te geven zullen we binnen niet al te lange tijd een Airbridge organiseren, waarschijnlijk met Munchen. Een aantal weken daarna volgt een VFR In and Out flight, met natuurlijk volledige bezetting van het veld.

De website krijgt een kleine aanpassing, zeker wat de instructie handleidingen betreft voor Delivery, Tower en Approach, met daarbij de meeste aandacht aan de R/T, maar ook wat meer adviezen in “Hoe te handelen bij het controleren”. Hou de website dus in de gaten.

Mocht je vragen of suggesties hebben om in de website bij te voegen, laat het ons dan even weten.

Tot slot de belangrijkste mededeling:

Uiteraard willen wij Rotterdam Airport elke dag zo lang mogelijk in de lucht houden. Naast een aantal vaste controllers, zou het zeer gewaardeerd worden als meerdere leden van ons de posten gaan bezetten. Ik doe daarom een beroep op jullie om zo nu en dan even wat controller werk te verrichten. Laat van je horen en vooral, laat je zien op de Rotterdamse Posten.

Bert Mulder
CEO

 

Geplaatst in Geen categorie.